VII. SZISZTÉMÁS SZKLERÓZIS BETEG VILÁGKONFERENCIA – VIRTUÁLIS

2022. MÁRCIUS 11-12.

ELŐADÁSOK TÖBBSÉGE – MOST ELŐSZÖR – MAGYAR SZINKRONNAL IS ELÉRHETŐEK
REGISZTÁJ ITT MÁRCIUS 7-IG:

https://services.aimgroup.eu/ASPClient/home2.asp?eventoid=4355&TypeIN=N

(“Individual registration”-re klikkelni)

MAGYAR NYELVEN az alábbi előadásokat hallgathatod: minden plenáris ülést és 4-et a párhuzamos előadások közül, amire a legtöbben szavaztak:

Péntek, Március 11.
– Gondoskodás a kezünkről
– PAH – a SZÍV szisztémás szklerózisban

Szombat, Március 12.
– A bőr sclerodermában
– Hogyan kezeld a fáradtságot?

🌻Gyere csatlakozz, regisztrálj! 🌻Végre elöször előadások magyarul is és még olasz, francia, német, spanyol és svéd nyelveken. Ugyanazokat az előadásokat hallhatják ezeken a nyelveken, amiken a magyart is.
Az online konferencia Március 11-12. péntek és szombaton lesz 9.30-13.00 óráig.Ha nem érsz rá most meghallgatni, akkor 6 hónapig visszanézheted a kijelölt előadásokat magyarul is.Várunk🌻

Kedves Résztvevő!

Alig várjuk, hogy csatlakozz hozzánk a betegek részére rendezett virtuális Scleroderma Világkonferencián 2022. március 11. péntek és 12. szombat délelőttjén. Mind a plenáris ülések, mind az interaktív előadások a legújabb sclerodermával kapcsolatos információkat, fejleményeket lefedik.

Minden második évben FESCA a betegeknek megrendezett Scleroderma Világkonferenciának, ahol fontos

Minden második évben a FESCA a házigazdája a Scleroderma Betegek Világkongresszusának, hogy megvitassák az orvostudomány fontos fejleményeit és a szklerodermában szenvedők támogatásának stratégiáit. A Kongresszus a World Scleroderma Foundation által szervezett klinikusok számára szervezett World Scleroderma Congress mellett és egyidőben zajlik.

Gondosan választottuk ki az egyes előadókat és ülnököket, hogy hatékonyan képviseljék a betegeket, az egészségügyi szakembereket és az orvosokat a szkleroderma közösségből szerte a világon.

A konferenciát megelőző időszakban rendszeres frissítéseket teszünk közzé a közösségi médiában és a weboldalakon, ezért kövesse a platformunkat, hogy tájékozódjon mindenről, amire számíthat!

Üdvözlettel:
Sue Farrington, Elnök
FESCA – Federation of European Scleroderma Associations aisbl.
(Európai Scleroderma Egyesületek Szövetsége)

Világkonferenciával kapcsolatos GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK:

Hol és hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattints: https://web.aimgroupinternational.com/2022/patientcongress/index.html – MÁRCIUS 7-IG lehet regisztráni, ezután már nem elérhető. Egy nappal az esemény előtt megkapod a hivatalos linket és a logint (bejelentkezés) részleteit.
TIPP: Javasoljuk, hogy a JELSZAVADAT mentsd el, írd fel, hogy be tudj majd lépni a konferenciára mindkét nap.

Melyik előadások lesznek magyarul is hallgathatók?

Aki már regisztrált, kapott egy válaszlevelet a szervezőktől angolul, amiben leírják, hogy az összes plenáris ülések magyar szinkronnal is hallható, a többi – PÁRHUZAMOS ELŐADÁSOK – ami opcionális, abból ki kell körönként egyet választani az opció  1,2,3  előadásokból (BREAKOUT SESSION angolul) , hogy melyik az az egy amit magyarul akarsz hallani. Ehhez a levélben küldték egy linket, ahol kiválaszthatod a Neked megfelelő  előadást, amit magyarul akarsz hallani. Csak egyet választhatsz a párhuzamos előadásokból (breakout session)az opciók közül. A kérdőív alapján – a többi magyar hallgató által – legtöbbet kiválasztott előadásokat fogod magyarul is hallani, ezért érdemes kiválasztani! 

A PLENÁRIS ÜLÉSEK MIND MAGYARUL IS HALLGATHATÓK! 

Előadások kiválasztásának határideje: Február 25.! 

Elfelejtettem a jelszavam – hogyan kaphatok újat?
Küldj emailt az  ssc2022.reg@aimgroup.eu, címre az alábbi mondatot írva a TÁRGY mezőbe: I have forgotten the password.

Miért kell regisztrálnom, ha ingyenes a konferencia?
Regisztráció segít nekünk, hogy megtudjuk, hogy ki és hányan vettek részt és használták a különböző platformokat. Ha regisztráltál, bármelyik platformot látogathatod akárhányszor.

Mennyibe kerül a részt vétel?
A betegeknek szóló világkonferencia ingyenes.

Szükséges letölteni egy külön programot, hogy nézhessem az e-konferenciát?
Nem, mivel a keresődön keresztül hozzáférsz a konferenciához. A következő keresők (browsers) kompatibilisek a konferencia követéséhez: Google Chrome, Apple Safari, Mozilla Firefox, Microsoft Edge.

Kiválaszthatom, hogy melyik előadást nézem meg vagy végig kell néznem elölről az összeset?
Kezdéskor kiválaszthatod azokat az előadásokat, amik érdekelnek a programból.

Hányszor nézhetem vissza az e-konferenciát?
Konferencia kezdő időpontjától 6 hónapon keresztül lehet visszanézni az előadásokat.